Hitta hem i Solna

Bo mitt i händelsernas centrum, nära vacker natur, shopping, nöjen och kommunikationer.

I våra nya hem i Solna kan du bo granne med Friends Arena och Mall of Scandinavia med shopping, nöjen och restauranger inpå knuten. För den fotbollsfrälste kanske klassisk mark i Råsunda lockar mer? Här finns även Råstasjön och Hagaparken med sina motionsspår och grönområden en kort bit bort. För dig som söker lugnet har vi inflyttningsklara hem i Ulriksdal med närhet till vacker natur, golfklubb och en egen pendeltågstation. I Solna har du alltid goda kommunikationer in till både city och Arlanda, här möts både t-bana, pendeltåg och tvärbana. 

Hitta ditt nya hem i något av våra projekt nedan.

Members Club - Balkong eller terrass!

Flytta in i ett ståtligt hus med 22 våningar som erbjuder 146 nya moderna hem. Välj mellan smart planerade ettor upp till familjevänliga fyror eller en femma med storslagen utsikt och generös terrass. Preliminär inflytt kvartal 3, 2019!

VIP-Logen - Dela livet med någon!

I VIP-Logen har vi 3:or om 67-69 kvm kvar, perfekta för sambolivet! Ta hissen ner och ni befinner er mitt i händelsernas centrum med shopping i Mall of Scandinavia, underhållning i världsklass på Friends arena eller varför inte hoppa på tåget in till stan.

Slottsallén 1 - Inflyttningsklart i Ulriksdal!

I Ulriksdal bor du i Kungliga nationalstadsparken med friluftsliv och motion strax utanför dörren och med goda kommunikationer till både city och Arlanda. Nu har vi 2 och 3 rok kvar att välja mellan. Välkommen att uppleva visningslägenheten på plats!

Derbyt - Klassisk mark med stolt historia

Först ut av de fyra etapperna i Nya Råsunda är Brf Derbyt, 157 moderna lägenheter i varierande storlekar om 1-4 rum och kök. Här finns något för det flesta oavsett vilken livssituation du befinner dig i, välj mellan en smart planerad etta till en rymlig fyra för hela familjen. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.