Vår nya stadsdel i Strängnäs

Mälarutsikten - sjönära boenden med det lilla extra

Njut av sjönära promenader eller en kopp kaffe på balkongen med utsikt över Mälaren. Det finns många friskfaktorer med att bo nära vattnets brus. Inte långt bort ligger Strängnäs centrum och stadens shopping-, kultur- och nöjesutbud. Det som kännetecknar våra hem är gästlägenhet, bastuhus vid vattnet, båt- och rekreationsbrygga samt generösa balkonger. Här finns förutsättningar för att leva med det lilla extra - som att enkelt ha familjen på besök eller finna lugnet i segelbåten.

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om Strängnäs stadskärna. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. Första byggetappen består av 44 stycken lägenheter i de fem hus som ligger närmast Mälaren. Totalt planeras för 160 nya bostadsrätter. 

Miljösnälla hem
Våra nya hem kommer att ha en låg energiförbrukning, för din plånbok och framförallt för miljön. Husen är byggda för att motsvara miljöbyggnad brons och våra krav är att varje lägenhet inte förbrukar mer än 75 KwH/år. Den redan anlagda parken, Walter Bauer, kommer att skyddas under byggtiden samt förfinas till perfektion innan inflyttning. Vi månar om områdets gröna karaktär och kommer att spara många av de fina träden som redan växer på området samt plantera nya för att skapa en miljö där en känsla av lugn infinner sig.

Försäljning pågår: Mälarutsikten etapp 1

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det sjöutsikt, slippa klippning av gräsmattan, hög standard på vitvaror samt inredning? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! Här bygger vi moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm).

Kommande: Mälarutsikten etapp 2

Nu planerar vi för vår andra etapp i Mälarutsikten. Anmäl ditt intresse redan nu för att få förtur. Turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiären.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.