Om projektet

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

Cirka 30 min från Stockholm city växer en ny stadsdel fram i tre etapper,
Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. De tre etapperna ska tillsammans bli ett unikt område för umgänge, modernt boende och skön natur.

I vår första etapp i Täljö Strandäng planerar vi för 100 bostadsrättslägenheter om 2-5 rok fördelade i 6 stycken punkthus. Vi bygger ljusa och moderna hem där varje lägenhet får en väl tilltagen balkong, uteplats eller takterrass.

Här bor du bekvämt i mysig skärgårdsmiljö med naturområden runt knuten och med direkt närhet till bad och båtliv. I Åkersberga centrum finns det du kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger och mataffär.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Hur går försäljningen till?

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Täljö Strandäng göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Johan Bergholm, Peab

Kontaktperson

Telefon: 08 799 25 24

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.