Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Österåker, TäljöhalvönStrandängen 1

Kommande
Säljstart:Prel. våren 2021Tillträde:Ej fastställtBostäder:116Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

I skärgårdskommunen Österåker vid Täljöhalvön planerar vi nu för nya moderna bostadsrättslägenheter.

Cirka 30 min från Stockholm city växer en ny stadsdel fram i tre etapper,
Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. De tre etapperna ska tillsammans bli ett unikt område för umgänge, modernt boende och skön natur.

I Täljö Strandäng planerar vi för 116 bostadsrättslägenheter om 2-5 rok fördelade i 6 stycken punkthus. Vi bygger ljusa och moderna hem med flexibla planlösningar och där varje lägenhet får en väl tilltagen balkong, uteplats eller takterrass.

Här bor du bekvämt i mysig skärgårdsmiljö med naturområden runt knuten och med direkt närhet till golf, bad och båtliv. I Åkersberga centrum finns det du kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Hur går försäljningen till?

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Täljö Strandäng göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.