Om projektet

Stilrena kedjehus i Örebro- Townhouse

Försäljning pågår! Kontakta vår mäklarpartner för mer information. Nu finns bara ett hus kvar till försäljning.

Våra nya hem i Sörbyängen blir en del av det nya området Sörbyängen i Örebro. Totalt bygger vi 7 nya äganderätter om 5 rok fördelade på ca 125 kvm. Husen blir stilrena med hög standard.

Ljusa hem i stilren arkitektur
Här bor du mitt i en bra mix av villabebyggelse och nybyggda flerbostadshus bara en promenad bort från Örebro City och golfbanan. Radhusen präglas av ljus och rymd och har en modern, röd tråd som gemensam nämnare. Vad sägs om balkong med morgonsol i öst och en terrass i västläge? Varje dag välkomnas du av radhusens stilrena arkitektur som andas genuin kvalitet från exteriör till interiör.

Alla bekvämligheter
På entréplan hittar du vardagsrum, kök, sovrum och duschrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. I duschrummet på övre plan finns tvättmaskin och torktumlare. På övre plan kommer tre planlösningsvarianter att erbjudas som extra val för att du ska kunna anpassa huset till det som passar dig bäst!

Stilrena materialval
Alla rum har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Helkaklade badrum i ljusa färger, köket kommer från Vedum och vitvaror från Siemens. På övre plan har vi skapat ett unikt innertak som följer yttertaket vilket skapar en härlig takhöjd på ca 3,5m.

Två uteplatser och förråd
Interiören är smart planerad. De stilrena materialvalen ska göra ditt hus smakfullt och hållbart i många år framöver. På din tomt har du lyxen med egen parkeringsplats, förråd och två uteplatser och dessutom har husen dubbla balkonger.

Bostäder och priser

Nr. Status Tomtarea Rum Boarea Pris
06 Såld 266 kvm 5 rok 125 kvm
08 Till salu 218 kvm 5 rok 125 kvm 3 995 000 kr Läs mer
10 Såld 213 kvm 5 rok 125 kvm
12 Såld 213 kvm 5 rok 125 kvm
16 Såld 214 kvm 5 rok 125 kvm
18 Såld 251 kvm 5 rok 125 kvm
Läs mer

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Henrik Mörck, LF Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0707-644 154

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Brf Esplanaden

I det populära området öster om Örebro planerar vi nu för ca 60 st nya lägenheter, alla med hög miljöstandard och stilrena inredningsval.

Brf Söderängarna 2

Familjevänligt boende nära både stad och natur

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.