Västra Vakten - Hitta ditt nya drömhemVIP-sida

Nu har vi startat VIP-försäljningen av bostäderna i Västra Vakten. Denna sida är öppen för dig som är VIP-spekulant. Du har anmält ditt intresse för Västra Vakten tidigt och får förtur – möjligheten att välja din favoritlägenhet innan den officiella säljpremiären efter sommaren. Missa inte vårt VIP-erbjudande som gäller under begränsad tid!

Välkommen på After Beach-visning i sommar!
När du solat klart på beachen välkomnar vi dig på After Beach i vår Bobutik i Varvsstaden. Här bjuder vi på svalkande dryck, tilltugg och presenterar Västra Vakten, våra nya hem med inredning i regi av Nina Gerthel – 5 olika stilar finns, kom och ta reda på vilken som matchar dig bäst! Vi kör visning varje onsdag kl 17-18, se våra visningstider och anmäl dig här!


Rejäla bostäder i tegel, järn och bruk
Västra Vakten
byggs mellan Kockums gamla pannverkstad och personalhus. Arv och arkitektur som varken förhäver sig eller ber om ursäkt. Som står stadigt på starka ben med en historisk ryggrad som bär på hela Malmös stolta förflutna. Rejält och okonstlat.

I Västra vakten hittar du en stor variation av lägenheter och allt från den lilla ettan till den större våningen. Men vi erbjuder mer än så. Vi har tänkt hela vägen och tagit fram fem inredningsstilar. Till vår hjälp har vi haft Nina Gerthel, en skicklig designer och inredare. Stilarna är framtagna med omsorg för att skapa den bästa hemkänslan i din nya lägenhet. Men möjlighet finns också att ändra detaljer för att spegla din smak och personlighet.

Och låt oss visa dig ett enklare sätt att köpa en ny bostad.

Det är jag som förmedlar de fina bostäderna i Västra Vakten i Varvsstaden. Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Kontaktpersoner

Att köpa bostad

Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. Så här går det till när du köper en bostad av Peab Bostad.