Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, DockanKv Vélo

Kommande
Säljstart:April 2020Tillträde:Kvartal 4 2022Bostäder:81Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:34-117 kvmPris:1 350 000-6 700 000 kr

Välkommen till Kv. Vélo!

Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Välj Kv. Vélo - så slipper du välja!

Välkommen till Kv. Vélo!
Vi närmar oss säljpremiären och har nu uppdaterat sidan med säljmaterial i form av sälj-, inredning- och planlösningskatalog under Dokument & länkar. Vi har även tagit fram en presentationsfilm som du hittar under Upptäck projektet eller klicka direkt på länken här filmpresentation av Kv. Vélo. Anmäl ditt intresse så får du information om när vi släpper bostäderna!

Nya Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Ett urbant cykelvänligt kvarter för den medvetna Malmöbon.

Rum för cyklar
De väl tilltagna cykelrummen kommer placeras i markplan med stora fönsterpartier från golv till tak. Här är det upplyst dygnets alla timmar och givetvis finns det även en cykelstation i varje förråd där du kan serva din cykel. Du kommer hem med din cykel och öppnar automatiskt dörren till cykelrummet med din taggläsare. Från cykelrummet tar du dig enkelt via trapphus eller den gemensamma innergården, till din lägenhet. Totalt kommer det att finnas plats för ca 250 cyklar. Kvarteret kommer också ha tillgång till totalt 5 lådcyklar med laddningsmöjlighet.

Rum för dig
I framtagandet av Kv. Vélo har vi de boende i fokus, såväl invändigt som utvändigt. Totalt rymmer Kv. Vélo 144 bostäder fördelat på 7 plan, som släpps i två etapper. Första med planerad säljstart våren 2020 här erbjuder vi 81 bostäder, allt från 1-4 RoK. Vi har fokuserat på kvadratsmarta lägenheter men som samtidigt har samma kvalitéer som större lägenheter. Välplanerade med god förvaring och en genomgående bra känsla! Samtliga lägenheter har antingen balkong, en mindre balkong eller uteplats. Föredrar du en av våra tio penthouse får du en stor takterrass med sköna vyer.

Välplanerade 1:or och en stor variation av 2-3 RoK
Här väljer du mellan välplanerade 1:or med en charmig balkong perfekt för lilla odlingen, eller privat entré mot kommande park. Vi erbjuder tre olika planlösningar för våra 1:or. Två fantastiska i markplan med en takhöjd på 3.1 m och tillvalsvägg med industriglas till sovalkov. Övriga 1:or har en fin genomgående planlösning med stora fönsterpartier och en charmig balkong som ger flödande ljus in i hela lägenheten.

Ljusa 2-3 RoK allt från 41-93 kvm i stor variation med rymliga sovrum och generösa balkongpartier med glas från golv till tak. Välj bland en mängd unika planlösningar!

Penthouse 3-4 RoK
Söker du något utöver det vanliga så har vi fem stycken fantastiska penthouselägenheter i varje etapp på plan 7. Stilsäkra boenden med öppna ytor, gott om förvaring, dubbla badrum och generösa takterrasser med sköna vyer åt olika väderstreck!

Gathus i två plan mot kommande park
Unikt för projektet är också våra gathus på två plan fördelat på 99 kvm (4 RoK). Gathusen får två egna uteplatser, varav den privata entrén mot kvarterets innergård och en uteplats mot den kommande Läparken i öster. Här får man alltså grönska från två håll!

Gathusen har en generös takhöjd på 3,1 m på bottenplan. Här samsas husets hall, kök och vardagsrum med stora ljusinsläpp från öst och väst. På plan två erbjuder vi två alternativa planlösningar med tre eller två sovrum och en fransk balkong som vätter mot Läparken i öster.

Se exempel på ett par av våra lägenheter och gathus under Dokument & länkar.

Övernattningsrum
I kvarteret kommer det också finnas ett gemensamt och bokningsbart övernattningsrum med badrum, perfekt när man får långväga gäster eller familj som vill stanna över några dagar.

Inredningen och känslan av nytt och personligt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Hos oss kan du göra många egna inredningsval när det kommer till val av köksluckor, bänkskivor, kakel, golv mm. Detta för att du ska känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer såsom Vedum och Siemens. I Kv. Vélo har vår Kundansvariga även tagit fram tre olika förslag på köksstilar för inspiration och hjälp på din resa till ditt nya hem.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär av etapp 1 som är planerad till våren 2020.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.