Brf Indigo - Hitta ditt nya drömhemVIP-sida

Denna sida är öppen för dig som är VIP-spekulant. Du har anmält ditt intresse för Brf Indigo tidigt och får förtur – möjligheten att välja din favoritlägenhet innan den officiella säljpremiären.
 
 
Hitta ditt nya hem i Södra Änggården
I Brf Indigo erbjuder vi 111 stilsäkra bostadsrätter fördelat på tre sammankopplade hus, allt mellan 1-4 RoK. Materialen är av hög kvalitet både in- och utvändigt. Samtliga bostäder kommer att få en privat utemiljö och det kommer även finnas en härlig gemensam takterrass och en mysig park bredvid för ett skönt uteliv. 
 
Mitt i mötet mellan natur och kultur
I mötet mellan natur och kultur planerar vi för Brf Indigo. Här samsas  vackra och hållbara material såsom skimrande tegel, träpanel och skira balkonger med räcken i blank metall. Den lummiga parken ligger precis bredvid, och anas genom portalen in till gården. Fältspatsgatan, huvudgatan, med sina butiker och caféer, ansluter direkt till vårt kvarter. Här planeras för en grön gård och en stor solig takterrass. Invändigt har vi generös rumshöjd, ibland upp till 3.60 m, stora ljusinsläpp och utblickar åt flera håll. De flesta lägenheterna är genomgående, alla med genomarbetade planlösningar och en privat utemiljö. Läs mer om arkitektens vision under Dokument & länkar längre ner.
 
Bostäder för livsnjutare
I Brf Indigo har du många valmöjligheter när det gäller lägenhetsstorlek, rumsindelning och planlösningar. Nu kan du läsa mer om hur bostäderna är utformade och vi har även valt ut några exempelplanlösningar som du har möjlighet att tjuvkika på. En 1:a och 2:a, samt två 3:or och 4:or. På dessa
ser du också ett prisexempel. Du hittar dom under dokument och länkar! 
 
Det är nu du kan börja drömma dig bort!
 
Välkommen till Brf Indigo i Södra Änggården!

Det är vi som förmedlar de fina bostäderna i Brf Indigo i Södra Änggården. Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Kontaktpersoner
Simon Svedlund

Simon SvedlundSvensk Nyproduktion0700-77 04 77Kontakta mig via e-post

Emelie Tolinsson

Emelie TolinssonSvensk Nyproduktion0735816205Kontakta mig via e-post

Hitta ditt nya drömhem i Brf Indigo