Solgårdsbacken - Sista etappen av SolgårdsterrassenVIP-sida

Välkommen till VIP-sidan för Brf Solgårdsbacken!Ta del av VIP-erbjudandet innan det löper ut 30 november

Välkommen till VIP-sidan av Brf Solgårdsbacken! Du är VIP-intressent och är därför inbjuden till ett försläpp av bostadsrätterna i projektet Solgårdsbacken. Köpanmälan har stängt, men du kan fortfarande ta del av VIP-erbjudandet fram till 30 november 2023.

Längst ner på sidan under "Dokument & länkar" hittar du säljbroschyr, prislista, planritningar, och inredningsbroschyr. Du som är VIP-intressent får också ta del av ett exklusivt och förmånligt erbjudande, du hittar VIP-erbjudandet under "Dokument & Länkar". Längre ner på sidan finns också en bostadsväljare där du enkelt kan se lägenheterna och var de ligger i husen. 

Markvisning 9 december 14.00-15.00
Missade du markvisningen i november eller vill komma och titta igen? Den 9 december är ni välkomna att träffa ansvariga mäklare samt personal från Peab Bostad på markvsining av Brf Solgårdsbacken. Ni får då möjlighet att få svar på era frågor om området och bostäderna. Markvisningen är öppen, ingen anmälan krävs. 

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. Bilder kan innehålla tillval.

Om Solgårdsbacken
Beläget vid Solgårdsterrassens fot, drar Solgårdsbacken nytta av sitt centrala läge. Kvarteret består av fyra punkthus som sammanlänkas av en trivsam innergård med torgkänsla, vi börjar starta försäljningen på 2 av husen. På Solgårdsbacken bor du med promenadavstånd till Stenungstorg, där du kan stilla allt från shoppingbegär till fikasug. Här finns ett stort köpcentrum med ca 65 butiker, restauranger och caféer. Dessutom all tänkbar service som kulturhus, vårdcentral och Stenungsunds station. Här går flera busslinjer som tar dig ut till öarna, mot Göteborg eller inåt landet. Ta en promenad eller cykeltur över gångbron och du är på torget inom några minuter. 

Kontaktpersoner
Simon Svedlund

Simon SvedlundSvensk Nyproduktion0700-770477Kontakta mig via e-post