Våga hitta ditt drömhem

Välkommen till VIP-sidan för Brf Ocean Wave!

- Nedräkning pågår!

Längs den vackra kuststaden Varberg hittar du Södra Näs, här planerar vi  för Brf Ocean Wave – 31 Svanenmärkta bostadsrätter i olika storlekar och variation. Oavsett lägenhet, får du en härlig balkong, uteplats eller terrass – dessutom har många lägenheter havsutsikt! Nu har vi publicerat allt material du behöver inför ett kommande bostadsköp!

 

Save the dates 19 & 20 april

Nu är det äntligen snart dags för VIP-säljstart, då vi släpper våra bostadsrätter i Brf Ocean Wave till försäljning. 

  • 19 april kl.12:00 - digital köpanmälan öppnas
  • 20 april kl.14-16 - markvisning på platsen för Brf Ocean Wave, Ägovägen 8 i Varberg

 

Såhär går det till

Den 19 april kl.12.00  öppnar den digitala köpanmälan här på VIP-sidan. Den digitala köpanmälan håller "öppet" fram till måndagen den 29 april kl.11:00. Du kan i lugn och ro fylla i vilka lägenheter du är mest intresserad av. Du kan skicka in köpanmälan flera gånger, men det är enbart den sista som räknas. När köpanmälan har stängt påbörjar våra mäklare fördelningen enligt turordningen som baseras på det datum du anmälde ditt intresse för Brf Ocean Wave. 

 

Välkommen på markvisning 20 april

Lördagen den 20 april kl.14:00-16.00 hälsar vi dig välkommen till platsen för Brf Ocean Wave. 
Adress: Ägovägen 8 i Varberg

På plats träffar du oss från Peab Bostad som arbetat fram Brf Ocean Wave och våra mäklare från Svensk Nyproduktion. Om vädret tillåter ges möjlighet att åka upp i en lift för att beskåda de fantastiska utsikterna! Med dig hem får du informationsmaterial såsom priser, planritning- och informationsbroschyr.

Vi rekommenderar parkering vid Handelscentrum/Stora Coop. En promenad på knappt 10 min till platsen där vi ses. 

Anmäl att du kommer och antal i sällskapet, senast 17 april - Anmälan här.

 

Nytt material!

 Nu har vi publicerat allt material du behöver inför ett kommande bostadsköp. Du hittar du bl.a. planritnings- och informationsbroschyr, prislista, VIP-erbjudande och en bostadsväljare som du kan klicka runt i och hitta ditt bästa läge i kvarteret. Du kan filtrera på t.ex. storlek, rum och kök samt priser. Du hittar det under Dokument & länkar.

Det handlar om att skapa mer än bara ett boende – en livsstil. Bostäderna blir stilrena och planlösningarna är väl genomtänkta där man kan leva och bo utan att tumma på kvaliteten. I Brf Ocean Wave erbjuds allt från yteffektiva 2:or till 5:or i etage – alla med balkong, terrass eller uteplats.

Längs den vackra kuststaden Varberg hittar du Södra Näs, en knappa kilometer från havet. Oavsett lägenhet, får du en härlig balkong, uteplats eller terrass – dessutom har många lägenheter havsutsikt!

Det är jag som förmedlar de fina bostäderna i Brf Ocean Wave. Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Kontaktpersoner
Simon Svedlund

Simon SvedlundSvensk Nyproduktion0700770477Kontakta mig via e-post

Bostadsväljare

Klicka runt i bostadsväljaren för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.  För bäst upplevelse, klicka på kvadraten längst upp till höger i bilden för fullkärmsläge. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på pilarna i bildens kant. Uppe till vänster kan du klicka på strecken för att filtrera. Här kan du sortera på antal rum och kök, storlek, pris eller storlek. Klicka sedan på en lägenhet för att läsa mer och se planritningen.

Välkommen hem