Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västra Vakten

Bo mitt emellan dåtid och framtid.

Välkommen till vår VIP-sida för bostäderna i Västra Vakten.

I juni släpptes första etappen innehållande 30 bostäder. Vi planerar för nästa säljsläpp efter sommaren med nya varierade planlösningar. Som intressent behåller du din köplats inför säljsläpp 2.

Under Dokument & länkar nedan hittar du all information du behöver inför ditt kommande bostadsköp. I bostadsväljaren kan du klicka runt för att hitta ditt bästa läge. Vi har också skapat en inredningsväljare där du kan klicka runt för att se dina möjliga inredningsval med tillhörande priser. Du hittar den här.
 
 
OBS! Turordningen att välja bostad baseras på det datum du lämnade in din intresseanmälan för Västra Vakten.
 
 

Visning och tryckt material

Se vår digitala live-visning!
Se vår digitala live-visning där våra mäklare Malin och Daniel från fastighetsbyrån presenterar Västra Vakten. På plats fanns även Projektchef och Sälj- och kundansvarig från Peab Bostad för att svara på frågor.

Om du inte hade möjlighet att delta kan du nu se den i efterhand - här!
 
Påse med kataloger?
Om du vill ha tryckta kataloger kontakta gärna Malin eller Daniel nedan för att avtala en tid att hämta upp en påse på deras kontor.
Kontaktpersoner
Malin Eriksson

Malin ErikssonFastighetsbyrån0708-572 828Kontakta mig via e-post

Daniel Lundin

Daniel LundinFastighetsbyrån070-146 92 95Kontakta mig via e-post

Bostadsväljare

Klicka runt i vår bostadsväljare för att hitta ditt bästa läge i etapp 1! För bäst upplevelse, klicka på kvadraten uppe till höger i bilden för fullkärmsläge. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på pilarna i bildens kant. Uppe till vänster kan du klicka på strecken för att filtrera. Här kan du sortera på pris, antal rum och kök, storlek, våningsplan eller huskropp. Klicka sedan på en lägenhet för att läsa mer och se planritningen.

Nyfiken på Västra Vakten?

Se filmen om Västra Vakten där vi presenterar bostäderna och platsen. Du får också möjlighet att möta några av personerna som ligger bakom projektet.

Hitta ditt nya hem i Västra Vakten, Varvsstaden.