Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

KävlingeAlmelund

Här bor du mitt i grönskan i ett helt nytt bostadskvarter i Kävlinge

Mellan det öppna skånska landskapet i sydväst och villabebyggelsen Åkershäll i öster planerar vi för ett helt nytt bostadskvarter, Almelund. En blandning av moderna och traditionella enplans- och tvåplanshus i både äganderätt och bostadsrättsform. Husen samsas med grönskande gångar, bersåer, mötesplatser och cykelstråk. Infarten till Almelund kommer att anläggas längs Högsvägen, med ett grönt parkområde som välkomnande entré. I grannområdet Åkershäll öppnas det också upp för bil-, cykel- och gångvägar in till det nya området.

Närheten till naturen, kommunikationer och Kävlinge stad med all service du kan tänkas behöva i vardagen kommer göra Almelund till en attraktiv plats att bo på.

Våra olika husmodeller:

Söker du ett boende i två plan erbjuder vi två husmodeller; rad- och kedjehus i bostadsrättsform, Brf Odlingen.

Bor du hellre med allt på ett plan, är kanske våra enplanshus i Kv Grönskan något för dig? Dessa hus är i äganderättsform och du kan välja mellan två modeller. Läs mer nedan på respektive projekt.

Status om vårt kommande kvarter:

Intresset för våra bostäder är väldigt stort och vi ser fram emot att kunna säljstarta. Tyvärr har kommunens utbyggnad av gator och övrig infrastruktur blivit ytterligare försenad. Tidpunkt för Peabs tillträde till marken är ännu inte fastställd, därför kan vi idag inte säga exakt när sälj- och produktionsstart kommer att ske. Självklart få du som intressent löpande information när vi vet mer och en inbjudan till vår kommande säljpremiär när vi närmar oss!