Inred ditt nya hem Inredningsinspiration och tillval för din bostad

Peab Bostad utvecklar hem med omsorg

Det finns många fördelar med att välja nybyggt. Du flyttar in i ett genomtänkt hem och slipper lägga tid, kraft och pengar på att renovera. Istället kan du bo in dig med en gång och lägga krutet på att inreda.

Känslan av att flytta in i en helt ny bostad är underbar. Vi skapar hem där vi lagt stor omsorg bakom material och smarta detaljer. Att ha ett hem där du kan trivas, bara kan vara och ta det lugnt eller umgås med vänner är viktigt. Vi tror att de bästa bostäderna är de som anpassas för livet. Därför har vi gjort vårt bästa för att ta fram planlösningar och bostäder som kan passa många, oavsett hur din vardag ser ut. I våra bostäder skall det vara enkelt att leva och bo.

Man kan säga att vi tillhandahåller duken som du sedan målar tavlan på.

Vi har också tagit fram en inredning och ett grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans. Efter köpet av din nya bostad är det upp till dig att sätta en personlig prägel på det som ska bli ditt hem. Du väljer själv t.ex kakel, klinker, köksluckor och bänkskiva ur vårt sortiment och hela tiden finns våra duktiga kundansvariga med och guidar dig på vägen fram till inflyttning. Att vara med och påverka hur ditt hem kommer att se ut hjälper dig dessutom att känna dig som hemma direkt.
I vårt inspirationskök kan du pröva dig fram bland utvalda tillval. Var dock uppmärksam på att det utbud som presenteras i vårt inspirationskök kan variera mellan projekten och att alla våra tillval inte är tillgängliga i alla projekt. För detaljerad information om tillgängligt utbud i ett visst bostadsprojekt är du välkommen att kontakta projektets kundansvarige. 

Klicka här för att laborera

Vi på Peab har byggt bostäder väldigt länge och vår uppgift är att skapa en bekväm, praktisk och tilltalande grund som du sedan kan anpassa efter tycke och smak. Man kan säga att vi tillhandahåller duken som du sedan målar tavlan på.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16.000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.