Inred ditt nya hem Inredningsinspiration och tillval för din bostad

Peab Bostad utvecklar hem med omsorg om detaljerna

Det finns många fördelar med att välja nybyggt. Du slipper till exempel lägga tid, kraft och pengar på att renovera. Istället startar resan med att landa i den inredning som får dig att känna dig hemma.

Känslan av att flytta in i en helt ny bostad är underbar. Vi på Peab skapar hem där vi lagt stor omsorg bakom allt från material, till detaljer och inredning. Vi vet att det är viktigt med ett hem att trivas i. Att kunna bjuda hem familj och vänner eller helt enkelt bara koppla av och ladda batterierna efter en lång dag på arbetet/i skolan.
De bästa bostäderna är de som anpassas för livet, oavsett hur just ditt liv ser ut. Därför har vi gjort vårt bästa för att ta fram planlösningar och hem som passar många, sedan lämnar vi valet till dig. I våra bostäder skall det vara enkelt att leva och bo.

Man kan säga att vi tillhandahåller duken som du målar tavlan på.

Vi har tagit fram en inredning och ett grundutförande med kvalitativa produkter från välkända leverantörer.

Efter köpet av en ny bostad är det upp till dig att sätta en personlig prägel på det som ska bli ditt framtida hem. Kanske faller valet på vår fina originalinredning. För dig som vill ha hjälp med att skapa en mer personlig stil har vi tagit fram 4 Designkoncept:
Solid, Kontrast, Tidlös och Genuin.

Våra inredningsansvariga har skapat ett harmonisk inredningskoncept som går igen i både kök och badrum.
Vi vet att en del föredrar ett lugn i hemmet, med neutrala färger och nyanser, medan andra vill ta ut svängarna med färg och form. En del av oss mår som bäst i en modern och avskalad inredning, medan andra föredrar en gammeldags, varmare känsla.
Med detta i åtanke kan vi garantera att det finns något för alla smaker bland våra Designkoncept. Skulle du vilja byta ut någon produkt  i ett redan framtaget koncept så går det självklart hur bra som helst. Du får hjälp av Peabs duktiga inredning- och kundansvariga som guidar dig efter behov och önskemål.

Vi på Peab har byggt bostäder väldigt länge och ser det som vår uppgift att skapa en attraktiv, genomtänkt grund som du sedan kan anpassa efter smak och tycke.
Vi tillhandahåller duken som du målar tavlan på..

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm