20 Oktober 2020Nyproducerade bostadsrätter granne med kanalen i Inre Hamn

Stort intresse för bostäder i Inre hamn i Karlstad

På bästa läge, granne med kanalen i Inre hamn i Karlstad, släpper vi snart 62 nya bostäder om ett till fyra rum och kök. Vi planerar för en digital säljpremiär innan årsskiftet. Ekan blir det sjunde projektet som Peab Bostad säljer i Inre hamn och intresset för området är stort. Här bor man på bästa läge, nära vattnet men samtidigt på behändigt promenadavstånd till Karlstad city. Brf Ekan kommer ha lägenheter med häftig utsikt över både stad och vatten. Projektet är Svanenmärkt och i markplan finns en övernattningslägenhet för gäster.

-I Ekan blir det en stor variation på lägenheternas storlek. Från ettor på 35 kvadratmeter till stora fyror på som mest 129 kvadratmeter. De tre största lägenheterna högst upp i huset får dessutom stora rymliga takterrasser. Alla bostadsrätter har balkonger och det blir utsikt både mot Inre hamn och högre upp även ut över Vänern, säger Tomas Sandahl, projektledare Peab Bostad.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Brf Ekan här

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm