19 Maj 2020BRF GAMLESTADS PLAZA, Göteborg

Digital säljpremiär för Brf Gamlestads Plaza

Intresset för Gamlestaden i Göteborg är stort och den 27 maj släpps bostäderna i Peab Bostads andra kvarter till försäljning. För att underlätta under rådande omständigheter erbjudes en helt digital väg till den nya bostaden.

Bostäderna i Peabs första kvarter i Gamlestaden är nyligen inflyttade. Byggnationen av det andra kvarteret har börjat och i slutet av maj startar försäljningen.

- Gamlestaden är en oerhört omtyckt stadsdel. Här finns en rik historia och den utveckling som nu genomförs gör stadsdelen än mer populär, säger Therese Lundh, regionchef på Peab Bostad.

Brf Gamlestads Plaza kommer bestå av 75 moderna lägenheter där boende, förutom det urbana läget, också får tillgång till en nästan 100 m2 stor takterrass och en lummig innegård. Med sitt fantastiska läge bara några minuter från centrala Göteborg och det nya resecentret är Gamlestaden en av Göteborgs fem viktigaste kollektivtrafiknoder. Läs mer om bostäderna här.

Den som är intresserad av en bostadsrätt anmäler sig via hemsidan. Hittills har över 1 000 intresseanmälningar gjorts och vid säljpremiären den 27 maj erbjuder Peab Bostad en helt digital hantering, från digitala visningar till digital signering.

-Att köpa en bostad är bland det största man gör i livet och vi vill såklart göra allt vi kan för att underlätta processen för våra kunder, inte minst under nuvarande omständigheter där man uppmanas till social distansering. För de som fortfarande vill träffa oss personligen kommer vi givetvis lösa det och då med tydliga slottider och respekt för rådande situation, säger Therese Lundh.

För ytterligare information, läs mer om projektet här.


 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm