26 Juni 2023Naturskönt boende på vackra Femöre i Oxelösund

Nu har vi säljstartat Skogsgläntan! Här planerar vi för nya lägenheter granne med naturen. I Skogsgläntan kan du njuta av frisk havsluft, talldoft och härliga skogspromenader i Femöres vackra naturreservat. Med gångavstånd till badbryggan så finns alla förutsättningar för ett skönt och uppfriskande morgondopp. Bo nytt och bekvämt med härligt skärgårdsliv precis runt knuten.

Här planerar vi för två till fyra rum och kök på bästa läge granne med hav och natur. För att kunna njuta så mycket som möjligt av de vackra omgivningarna har vi satsat på stora balkonger. Här kan du njuta av lugnet och doften från härlig tallskog. Husens fasad är putsad och kulören harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

En promenad bort väntar vackra Stenviksbadet. Tack vare det korta avståndet kan du njuta av livskvalité och härliga bad i vardagen. Här finns både sandstrand, klippbad, lekpark och grillplats. Allt som behövs för en härlig och avkopplande dag.

För den som vill ge sig i väg på en cykelutflykt väntar även Jogersö havsbad på cykelavstånd. Ett långgrunt bad med bryggor och hopptorn som är mycket uppskattat av barnfamiljer. På Jogersö finns dessutom kiosk, grillplatser, lekplats, minigolfbana och en restaurang.

I Skogsgläntan är det enkelt att komma ut på en rogivande dag i kanot. Här kan du hyra en kanot från anläggningen bara ett par hundra meter ner från din lägenhet. För dig som gillar att stanna på land och spela tennis finns dessutom Oxelösunds Tennisklubb på bekvämt avstånd. Och som om det inte vore nog så finns även Ramdalens sportcenter en kort cykeltur bort med både boule, badhus, gym, gruppträning och relax.

Även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping, och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Här bor du lugnt och naturskönt med allt du behöver på bekvämt avstånd. Välkommen hem till Skogsgläntan.

 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm