2 December 2022Gemensam invigning av Kv. Varvskajens takterrass

Nu har vi äntligen flyttat in våra 128 medlemmar i historiska Kv. Varvskajen. Projektet har en gemensam takterrass belägen på 7e våningen med fantastisk utsikt över centrala Malmö där vi bland annat kan skymta landmärken så som Turning Torso, Kronprinsen och Malmöhus Slott.

I slutet av oktober tillträdde den fjärde och sista etappen, sina fina bostäder i Kv. Varvskajen, Malmö. Kv. Varvskajen är första projektet att flytta in på historisk mark i området Varvsstaden, tidigare känt som Kockums industriområde.

För att fira en lyckad inflyttning arrangerade Peab Bostad i november en invigning av projektets gemensamma takterrass. Grannarna fick möjlighet att mingla med varandra och personalen från Peab som varit delaktiga i projektet.
Trots en kall novemberkväll lyckades vi skapa en varm och härlig stämning med DJ, rykande färskt kaffe från Fogarollis kaffevagn samt nybakade bullar och äpplemust från Yvig Malmö, en blomsterbutik/café som hittas i lokalen på bottenplan i Varvskajen.
Det blev en mycket lyckad invigning av terrassen. Vi hoppas medlemmarna i föreningen kommer att trivas i sitt nya hem och finner glädje i den gemensamma terrassen.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm