27 Mars 2023Nöjd Kund Index – Dina åsikter gör oss bättre!

Nästan alla som flyttar in i en nyproducerad bostadsrätt får möjlighet att delta i en kundundersökning, Nöjd Kund Index. Detta i form av enkäter som skickas ut via Prognoscentret. Den första enkäten skickas ut två månader efter inflyttning och den andra två år efter. Resultatet visar hur väl Peab Bostad har lyckats nå våra kunders förväntningar.

Peab Bostad har under många år haft fina betyg under både inflyttningsfasen och garantifasen vilket är ett bevis på att vi har lyckats leverera riktigt bra bostäder.

För oss är det viktigt att veta vad du tycker både om Peab Bostad som bostadsproducent och om den produkt, det hem, som du faktiskt har köpt. Detta för att vi kontinuerligt ska kunna bedriva ett förbättringsarbete. Vi vill skapa bostäder och hem som du kan fylla med fina minnen. Du tillbringar stor del av ditt liv i hemmet och därför vill vi göra allt vi kan för att du ska vara nöjd, glad och känna dig trygg med ditt val av nytt hem.

Som tack för att våra kunder hjälper oss att bli ännu bättre skänker vi på Peab Bostad 100 kr per inlämnat svar till Barncancerfonden. Ditt deltagande hjälper på fler än ett sätt.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm