3 December 2021Peab Bostad skänker 100 900 kronor till Barncancerfonden

Vi förbättrar vardagen där livet levs!

Som en av Sveriges största bostadsutvecklare präglas vår vardag av att skapa rörelse och förändring i samhället. Genom att bygga bostäder där efterfrågan finns, ger vi utrymme för tillväxt, nya grannar och förhoppningsvis en mer hållbar vardag.

Men vår position på marknaden betyder även ett stort ansvar och en möjlighet att påverka och hjälpa till inom andra områden. Ett område som ligger oss varmt om hjärtat är samhällets barn och ungdomar. Drömmen är att kunna bidra till att alla barn ska få en trygg och kärleksfull uppväxt med många fina minnen i och runt våra bostäder. Vi kallar det barnperspektivet i våra minnesfabriker. För det är väl ändå så att de flesta av dina barndomsminnen är skapta i och runt hemmet?

Ett av våra initiativ för att förbättra barnens morgondag är vårt samarbete med Barncancerfonden. Vi har sedan flera år tillbaka valt att skänka 100 kronor för varje enkät våra köpare fyller i kring sin nöjdhet med oss som utvecklare och den minnesfabrik vi överlämnat.

I år resulterade det i att hela 100 900 kronor skänktes!

Med det sagt vill jag personligen tacka dig för att du som köpare och som respondent gör det möjligt för oss att vara med och förbättra vardagen där livet levs!

Allt gott!

 

Michael Mati

Chef Kund och Marknad Norden

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm