18 Mars 2020En visning som passar dig – det är mitt löfte till dig!

Det finns nog ingen som kan påstå att vardagen har varit som vanligt den senaste tiden. Men vi vet, med över 60 års erfarenhet, att vardagen kommer att komma tillbaka även om det ser ut att ta lite längre tid än väntat. Där våra vardagsbekymmer som stökiga barnrum och borttappade nycklar åter kommer att vara i fokus. Familjer kommer att växa och vi flyttar kanske ihop med en ny livskamrat. Den där vardagslunken vi idag kan sakna.

Vi har alltid planerat för framtiden, det är en del av vårt dna. Vi fortsätter därför utveckla bostäder för nya familjekonstellationer eller för paret som efter flera år i villan vill flytta till något nytt mer centralt. För vi vet att behovet av nya hem är fortsatt stort på många orter i vårt avlånga land.

Men vi hade inte haft 60 års erfarenhet om vi inte också hade lärt oss att nya tider kräver nya lösningar. I dessa utmanande tider, när inte allt är som det brukar vara, måste vi tillsammans ta ett lite större ansvar. Jag har själv precis flyttat in i en ny bostad och har i färskt minne många av de funderingar jag hade, som jag säkert delar med många andra som letar efter ett nytt hem. Därför har vi under året arbetat intensivt med att ta fram nya former för visningar, både fysiska och digitala. Målet har varit att alla ska hitta ett alternativ som passar, utifrån sina unika förutsättningar.

Så om de visningsalternativ som finns på projektsidan inte passar dig, ber jag dig ta kontakt med ansvarig mäklare så att ni tillsammans kan hitta ett upplägg som passar dig. Vi vill att vårt samtal ska utgå ifrån dina behov och önskemål.

Vi finns här precis som vanligt, i en ovanlig tid.

Kontaktuppgifter till mäklare och Sälj- och kundansvariga finns på respektive projektsida som du hittar här.

Om du upplever att du inte får det bemötande du förväntat dig får du mer än gärna höra av dig till mig.

Tillsammans hittar vi hem,

Michael Mati,
Försäljningschef Norden
michael.mati@peab.se

 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm