Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

18 Mars 2020Information om visningar och kundmöten

Det finns nog ingen som kan påstå att vardagen har varit som vanligt den senaste tiden. Men vi vet, med över 60 års erfarenhet, att vardagen kommer att komma tillbaka. Där våra vardagsbekymmer som stökiga barnrum och borttappade nycklar åter kommer att vara i fokus. Familjer kommer att växa och vi flyttar kanske ihop med en ny livskamrat. Den där vardagslunken vi idag kan sakna kommer att komma tillbaka.

Vi har alltid planerat för framtiden, det är en del av vårt DNA. Vi fortsätter därför utveckla bostäder för nya familjekonstellationer eller för paret som efter flera år i villan vill flytta till något nytt mer centralt. För vi vet att behovet av nya hem för fler fortsatt är stort. Att planera för framtiden är dessutom bland det mest hoppingivande man kan göra.

Men vi hade inte haft 60 års erfarenhet om vi inte också hade lärt oss att nya tider kräver nya lösningar. Därför kan vi nu bland annat erbjuda digitala lösningar för signering av avtal, samt digitala visningar och informationsträffar. Vi vill att vårt samtal ska utgå ifrån dina behov och önskemål. Självklart kommer du även fortsättningsvis kunna boka enskilda möten med oss om du vill.

Vi finns här precis som vanligt, i en ovanlig tid. Oavsett om du vill träffa oss digitalt eller över en kopp kaffe.

Kontaktuppgifter till mäklare och kundansvariga finns på respektive projektsida som du hittar här.

 

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.