18 Maj 2021Säljstart för Brf Celsius

Säljstart för Brf Celsius – bostadsrättsföreningen med coworking-lokal och observatorium

Med Brf Celsius, vårt senaste projekt på Eriksberg, får Norra Älvstranden i Göteborg ett nytt landmärke och boende en utsikt utöver det vanliga. Inte minst från Observatoriet – det inglasade sällskapsrummet på 23:e våningen.

Bostadsrättsföreningen kommer bestå av 91 lägenheter, från mindre enrummare till större lägenheter med fyra rum och kök, fördelade på 21 bostadsvåningar.

Förutom det inglasade sällskapsrummet på taket kommer boende även att ha tillgång till övernattningslägenhet, cykel- och elbilspool samt en coworking-lokal i markplan. För varför äga en bil när man kan dela och nyttja den vid behov? Och varför välja ett större boende för att kunna arbeta hemifrån när det går att jobba smart och bekvämt på distans, tillsammans med grannar och med tillgång till kontorsförnödenheter?

Försäljningen av lägenheterna i Brf Celsius startar den 26 maj och många har redan anmält sig inför säljpremiären. Vi kommer att erbjuda såväl digitala visningar och lösningar, som bokade möten för de som vill träffas personligen. Givetvis anpassade efter rådande situation och myndigheternas rekommendationer.

  • Oavsett om det är första bostaden eller inte, är bostadsköp ofta början på något nytt. Det är bland det största man gör i livet och vi vill såklart göra allt vi kan för att underlätta processen för våra kunder, oavsett om de vill träffa oss eller köpa sin bostad helt digitalt, säger Maria Nergården, Sälj- och marknadsansvarig på Peab Bostad.

För ytterligare information, läs mer om Brf Celsius här.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm