3 April 2023Saltäng – hitta din plats vid vattnet

I den nya stadsdelen Inre hamnen i Norrköping planeras för slingrande kanaler, bryggor och långa kajstråk. Här är ett boende för dig som gillar närheten till vattnet och sköna utemiljöer.

Vid Motala ström växer en ny del av Norrköpings innerstad fram. Här planeras för flera tusen nya bostäder, restauranger, butiker, parker och fina promenadstråk. Inre hamnen har ett härligt läge vid vattnet och ligger med skönt gångavstånd till Norrköpings shopping- och restaurangutbud. Här finns plats för alla som vill njuta av vattnet. Förutom långa kajpromenaden planeras även för sköna bad, parker, småbåtshamn, bryggor och slingrande kanaler.

I bostadsrättsföreningen Saltäng i Inre hamnen har vi fokuserat på sköna utemiljöer, för att alla boende ska kunna njuta av härliga sollägen på hemmaplan. Husets killiknande form är anpassad efter tomtens utformning och uppepå husen planeras för två lyxiga takterrasser med härlig utsikt. På takterrasserna finns plats för odling, lek, träning och avkoppling. Här finns fina möjligheter till att få till vardagsträningen eller varför inte lite vårplantering i föreningens odlingslotter på takterrassen?

Många lägenheter har indragna privata balkonger, perfekt för dig som vill slå dig ner på den egna balkongen, i lugn och ro, och njuta av en god kopp kaffe och en bra bok. Flera lägenheter har dessutom stora generösa privata takterrasser där det finns plats för trevliga middagar med vänner. För den som vill möta vårsolens värmande strålar tillsammans med grannar och vänner finns flera gemensamma utomhusmiljöer att slå sig ner på. Välj någon av takterrasserna högst upp eller kanske den gemensamma gården i anslutning till entréerna. Här finns sköna uteplatser i olika väderstreck och höjder för dig som vill njuta av vårsolen, utan att behöva ge dig i väg. Runt hörnet väntar den nya stadsdelens bryggor och kanaler. Vardagen bjuder på skönt brygghäng efter jobbet, kanske en picknick med tårna i vattnet? Här kan alla hitta sin plats vid vattnet utan att trängas. I Brf Saltäng behöver du inte ge dig iväg, här kan du stanna på hemmaplan och njuta av alla sköna utomhusmiljöer, i egna huset eller i kvarteret.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm