Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

20 November 2019Sista kvarteret i Havsbaden släpps till försäljning

Den 27 november släpper Peab Bostad sina sista bostäder i Havsbaden till försäljning – Kv Strandbrynet. De 18 villorna som byggs i den första etappen har beräknad inflyttning i slutet av nästa år.

Peabs Bostads satsning på ett nytt bostadsområde i Havsbaden tog fart för snart 15 år sedan. Platsen fick namnet Parallelltrapetsen och de senaste åren har bebyggelsen växt fram mellan Hemvägen i norr och Havsbadsvägen i syd. Nu släpper Peab Bostad 18 av de sista 42 husen i området.

Husen i den första etappen beräknas vara klara för inflyttning i slutet av 2020. De nya husen kommer att bli en blandning av en- och tvåplansbostäder och priserna ligger mellan 4,2 och 5,2 miljoner kronor.

– Vi är stolta över att få vara med och utveckla området kring Bjärehalvön där Peab bildades för 60 år sedan, säger Patrik Hedlund som är projektledare på Peab Bostad i Helsingborg.

När Parallelltrapetsen är färdigbyggt kommer Peab att ha byggt totalt 75 bostäder i Havsbaden. Läs mer om bostäderna här.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Hedlund, projektledare Peab Bostad Helsingborg

Telefon: 072-533 52 32
Epost: patrik.hedlund2@peab.se

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 63 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.