20 November 2019Sista kvarteret i Havsbaden släpps till försäljning

Den 27 november släpper Peab Bostad sina sista bostäder i Havsbaden till försäljning – Kv Strandbrynet. De 18 villorna som byggs i den första etappen har beräknad inflyttning i slutet av nästa år.

Peabs Bostads satsning på ett nytt bostadsområde i Havsbaden tog fart för snart 15 år sedan. Platsen fick namnet Parallelltrapetsen och de senaste åren har bebyggelsen växt fram mellan Hemvägen i norr och Havsbadsvägen i syd. Nu släpper Peab Bostad 18 av de sista 42 husen i området.

Husen i den första etappen beräknas vara klara för inflyttning i slutet av 2020. De nya husen kommer att bli en blandning av en- och tvåplansbostäder och priserna ligger mellan 4,2 och 5,2 miljoner kronor.

– Vi är stolta över att få vara med och utveckla området kring Bjärehalvön där Peab bildades för 60 år sedan, säger Patrik Hedlund som är projektledare på Peab Bostad i Helsingborg.

När Parallelltrapetsen är färdigbyggt kommer Peab att ha byggt totalt 75 bostäder i Havsbaden. Läs mer om bostäderna här.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Hedlund, projektledare Peab Bostad Helsingborg

Telefon: 072-533 52 32
Epost: patrik.hedlund2@peab.se

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm