26 Oktober 2022Spadtag för nya bostäder i Brf Bellevue, Örebro

Spaden i marken till glittrande guldregn

Måndag 24 oktober 2022 togs det symboliska första spadtaget för Brf Bellevue i Örebro. Här bygger vi 59 Svanen märkta hem granne med Österängsparken på populära Öster i Örebro.

I friskt höstväder samlades våra förväntansfulla köpare i Österängsparken, granne med platsen där Bellevue ska byggas. Kunderna hälsades välkomna av Joakim Otternäs, projektledare på Peab Bostad. Arbetschef Camilla Hartman Frilander  Peab Sverige berättade om vad som kommer hända på platsen framöver och hur projektet nu kommer växa fram.  Med på plats var även kommunstyrelsens ordförande John Johansson som var positiv till områdets utveckling.

Från vänster: John Johansson, kommunstyrelsens ordförande. Joakim Otternäs, Projektchef Peab Bostad. Stefan Kanestad, köpare av bostad i Brf Bellevue.

Spadtaget togs av Joakim Otternäs och till sin hjälp hade han köpare och kommunstyrelsens ordförande John Johansson. Till glittrande guldregn och applåder togs det första spadtaget och startskottet har gått för Brf Bellevue. Lägenheterna om 1-4 rum och kök planeras stå klara till sommaren 2024. I huset finns både gym, co-workinglokal, takterrass med orangeri och bastu.         

 – Öster är ett populärt område och vi ser ett stort intresse för att bo nära parker och city. Våra köpare uppskattar dessutom möjligheten till att både arbeta, träna och koppla av på hemmaplan. Säger Joakim Otternäs, projektledare Peab Bostad.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm