2 November 2022Symboliskt första spadtag för Kajpromenaden i Karlstad

Spaden i marken för nya sjönära hem i Karlstad

Nu har vi tagit det första symboliska spadtaget för Brf Kajpromenaden i Karlstad. Här bygger vi 133 nya bostäder på fantastiskt läge precis utmed kajstråket vid Tullholmsviken.

Lagom till spadtaget sprack himlen sprack upp och solens strålar sken över kunder, samarbetspartner och journalister som var på plats. Tomas Sandal, projektchef Peab Bostad hälsade alla välkomna och därefter tog två köpare det första symboliska spadtaget tillsammans med Sam Carlson arbetschef på Peab Sverige.

Ceremonin avslutades med trevligt mingel, till härlig grilldoft och välsmakade hamburgare bekantade sig blivande grannar med varandra. Kajpromenaden ligger på första parkett med härliga vyer över Tullholmsviken. På innergården mellan husen planeras för ett mysigt orangeri där grannar kan mötas och umgås.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm