Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi har fått prisSveriges nöjdaste kunder

Tillsammans hittar vi hem är inte bara något vi använder i vår marknadsföring för att det låter bra. För oss är det ett arbetssätt där vi tillsammans startar en resa som utmynnar i att du hittar ditt hem. Det är därför otroligt smickrande att tre av våra projekt hamnar på fem i topp-listan över projekt med Sveriges nöjdaste kunder.

Varje år genomförs en oberoende undersökning där alla som har flyttat in i en nyproducerad bostadsrätt får bedöma hur nöjd man är med sin nya bostad. Alla Sveriges större bostadsutvecklare ingår i undersökningen. Resultatet av undersökningen är en sammanvägning av svaren på frågorna ”Hur nöjd är du med företaget i sin helhet?”, ”I vilken utsträckning har företaget uppfyllt dina förväntningar?” och ”Föreställ dig ett perfekt bostadsköp hur nära eller långt ifrån detta ideal har företaget varit?”. Resultaten i undersökningarna visar hur väl man har lyckats som bostadsutvecklare.

Det oberoende analysföretagets (Prognoscentret) sammanställning för 2020 visar och bland de fem projekt med högst resultat, sticker tre projekt ifrån Peab Bostad ut med sina fantastiska resultat. Brf Pålsjö Hage i Helsingborg kniper guldmedaljen, men även Brf Kolla Botaniska i Kungsbacka och Brf Torggatan 1 i Svedala utmärker sig genom att placera sig på plats två och fyra på listan över de projekten i Sverige med högst betyg när kunderna själva får bedöma.

Peab Bostads topp fem

Brf Pålsjö Hage, Helsingborg

Brf Kolla Botaniska, Kungsbacka

Brf Torggatan, Svedala

Brf Majoren, Borås

Brf Hyllie Esplanadhus, Malmö

 

Som tack för att man tar sig tid och medverkar i undersökningen skänker Peab 100 kronor per inlämnat svar till Barncancerfonden.