Om projektet

Landa bland trädkronorna i Hagaparken

För alla som trivs i vänliga, vackra Vänersborg blir Brf Hagalunden en välkommen möjlighet till centralt, modernt och trivsamt boende. Vare sig du är redo för första bostadsköpet eller vill flytta till lägenhet mitt i stan när villan börjat kännas för stor, så kommer du att hitta hem i punkthusen bland trädkronorna. Här kan du njuta av att bo centralt och ändå omges av grönskande träd, buskar och andra växter.

Kvadrat för ett smart liv
Brf Hagalunden kommer att bestå av 41 genomtänkta, kvadratsmarta bostäder fördelade på två hus med sju respektive åtta våningar. Du väljer mellan två, tre eller fyra rum och kök, allt med god grundstandard. Alla lägenheterna har balkong med möjlighet till inglasning som tillval.

Gott om parkering
Det finns 41 parkeringsplatser i föreningen, där du som köpare erbjuds hyra en per bostad. Det kommer dessutom att finnas ytterligare sju parkeringsplatser för besökande. På tomten byggs även ett cykelförråd. Perfekt när man bor i cykelvänliga Vänersborg.

Gröna rum runt husen
Liksom regementsbyggnaderna har flera av träden i Hagaparken stått på platsen i hundra år. Vi är nöjda med att kunna spara ovanligt mycket av befintlig växtlighet, men vi kommer naturligtvis även att plantera nytt och utforma unika gröna rum för avkoppling och trivsel. Vi anlägger givetvis en bullervall med plank som skärmar av mot järnvägen som går sydväst om Hagaparken.

Svanenmärkt för miljön
Fastigheten är Svanenmärkt, vilket innebär att den har både sund inomhusmiljö och minimal påverkan på miljön. Givetvis finns här även ett miljöhus, för sopsortering och återvinning, som placeras intill bilparkeringen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Välj pris - Ingen budgivning.
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Hagaparken kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ta chansen att vara med från början
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet och en inbjudan till säljpremiären som är planerad till februari 2019. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Planlösningar och priser kommer att presenteras cirka en månad innan försäljningsstart, dvs i början av 2019.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Aktuellt

Detaljplanen har nu vunnit laga kraft

Detaljplanen för bostäderna i Hagaparken, Niklasberg 14, blev överklagad men är nu antagen och har vunnit laga kraft. Du som är intresserad av att följa detaljplaneprocessen hittar mer information på Vänersborgs kommuns webbplats. http://www.vanersborg.se/bygga-bo--miljo/oversiktsplan-och-detaljplaner.html

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.