Om projektet

Kvadratsmarta lägenheter i Hagaparken

I attraktiva Hagaparken i centrala Vänersborg planerar vi för ett 40-tal kvadratsmarta bostadsrätter med stadens gågator en kort promenad bort. Hagaparken har ett trivsamt läge nära service och kommunikationer och på cykelavstånd når du Vänerns strand med promenadstråk och svalkande bad.

Kvadrat för ett smart liv
Flytta in i ett svanenmärkt och kvadratsmart hem där du får ut så mycket som möjligt av ditt boende. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta och som vill få ut så mycket som möjligt av livet.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Välj pris - Ingen budgivning.
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Hagaparken kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Priser och storlekar
I nuläget är området under planering och priser och storlekar ännu inte helt fastställda.

Ta chansen att vara med från början
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Försäljningsstart planeras till vintern 2019.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Aktuellt

Detaljplanen har nu vunnit laga kraft

Detaljplanen för bostäderna i Hagaparken, Niklasberg 14, blev överklagad men är nu antagen och har vunnit laga kraft. Du som är intresserad av att följa detaljplaneprocessen hittar mer information på Vänersborgs kommuns webbplats. http://www.vanersborg.se/bygga-bo--miljo/oversiktsplan-och-detaljplaner.html

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Malin Johansson, Peab

Projektledare

Telefon: 0725-33 78 11

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.