Bostadstyp:
Status:

Sök

Hitta hem i Arenastaden

Bo mitt i händelsernas centrum, nära shopping, nöjen och kommunikationer.

Välkommen till Barkarbystaden

Visning 20 maj kl. 12.00-12.45. Välkommen till visningsboden vid Gripengatan 11! Kontakt: Nytt Hem, Cathrin Folkesson 08-409 295 64 Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi kvadratsmarta lägenheter med en grön och skön innergård perfekt för lata dagar. Boendet för dig som önskar närhet till både shopping och goda kommunikationer till S...

Bokostnadsskydd för en tryggare bostadsaffär

Frågor och svar Vad kostar försäkringen? Bokostnadsskyddet är helt kostnadsfritt och ingår för alla som köper en nyproducerad bostad av Peab Bostad. När börjar försäkringen gälla och under hur lång tid? Försäkringen träder i kraft samma dag som du tillträder din nya bostad och upphör senast 12 månader därefter. Vad omfattar försäkringen? Försäkr...

Brf Ädellövsskogen nästa projekt för Peab Bostad i Alingsås

Stadsskogen har utvecklats till ett av Alingsås populäraste bostadsområden och Peab Bostad har sedan starten 2006 varit en av de ledande aktörerna. I veckan var det klart för ytterligare ett projekt, Brf Ädellövsskogen med 38 lägenheter fördelade på två punkthus.

Spaden i marken för nya Vena Ängar

Det var ett stort intresse när cirka 100 personer var på plats för att bevaka första spadtaget för både bostadsrätter och småhus i Vena Ängar i Ytterby. Vädret visade sig från sin bästa sida när projektledare Andreas Wingfors hälsade alla välkomna.

Första spadtaget taget för Lindholmsvarvet på historisk mark

Det var ett par trogna Peab-kunder som tog första spadtaget för Lindholmsvarvet. Fatosh Ekmekci och James Thomas Black bor nu på Kajen 1 i Eriksberg men ser fram mot att få flytta in till Lindholmsvarvet hösten 2020.

Klart för Peabs slutetapp av Kolla Parkstad i Kungsbacka

Peabs utveckling av bostadsprojektet Kolla Parkstad i Kungsbacka är inne i sin slutfas. Över tusen nyproducerade bostäder utgör den helt nya stadsdelen. I helgen lanserar Peab de två sista bostadsprojekten i form av kedjehus och bostadsrättslägenheter.

Avstampet för det nya Gamlestaden

Gamlestaden i Göteborg är en stadsdel under omvandling och Peab Bostad bidrar i allra högsta grad till den utvecklingen. I helgen var det dags för första spadtaget för Brf Gamlestads Brygga med 117 nya bostadsrätter.

Nu blir det ännu tryggare att köpa ny bostad av oss

Hos Peab Bostad slipper du dubbel boendekostnad. Det kan vi försäkra dig om! Sedan 1 december 2017 ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad för alla som tecknar avtal om en bostadsrätt eller ett småhus utvecklat av oss.

Peab förvärvar byggrätter motsvarande cirka 700 bostäder i Kungsängen

Peab Bostad förvärvar mark för bostadsbyggrätter i den nya stadsdelen Rankhus i Kungsängen, Upplands-Bro kommun. Förvärvet ger Peab möjlighet att utveckla och bygga totalt cirka 700 lägenheter för bostads- och hyresrätter.

Peab Bostad lanserar Innovatum Living - med en känsla av internationell storstad i Trollhättan

Med Innovatum Living i Trollhättan har Peab Bostad fått en unik möjlighet att förena historisk industrimark med nyproduktion av bostäder som i vanliga fall bara återfinns i internationella storstäder. De närmaste åren kommer 250 lägenheter byggas i sex etapper.

Peab Bostad färdigställer första kvarteret av Partille Port

Efter Glädjen och Lyckan är det dags för Kärleken. Med säljstart av den tredje bostadsrättsföreningen är Peab Bostad på gång att färdigställa det första kvarteret av Partille Port.

Peab Bostad partner på Studbo17 – social hållbarhet i fokus

Peab Bostad ligger i framkant inom social hållbarhet. Vi är partner på Studbo17 den 4-5 oktober i Stockholm – ett seminarium om framtidens studentbostäder.

Stort intresse när Peab bjöd in till områdesvisning för Brf Lindängen i Ingared

Nyligen var det områdesvisning och första presentation av planlösningarna för Brf Lindängen i Ingared. Det firades med en rad aktiviteter för nyfikna besökare och blivande lägenhetsägare. På plats fanns Peab som är en del av konsortiet för att visa upp det nya projektet och prata med intressenter.

Peab ledande aktör i Vallastaden 2017

I Linköping pågår nu bo- och samhällsexpon Vallastaden 2017, ett unikt projekt med stor variation och nytänkande. Peab har haft en central roll i utvecklingen av Vallastaden. Nyligen besökte Peabs koncernchef Jesper Göransson den nya stadsdelen.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.