Bostadstyp:
Status:

Sök

Peab Bostad färdigställer första kvarteret av Partille Port

Efter Glädjen och Lyckan är det dags för Kärleken. Med säljstart av den tredje bostadsrättsföreningen är Peab Bostad på gång att färdigställa det första kvarteret av Partille Port.

Stort intresse när Peab bjöd in till områdesvisning för Brf Lindängen i Ingared

Nyligen var det områdesvisning och första presentation av planlösningarna för Brf Lindängen i Ingared. Det firades med en rad aktiviteter för nyfikna besökare och blivande lägenhetsägare. På plats fanns Peab som är en del av konsortiet för att visa upp det nya projektet och prata med intressenter.

Peab ledande aktör i Vallastaden 2017

I Linköping pågår nu bo- och samhällsexpon Vallastaden 2017, ett unikt projekt med stor variation och nytänkande. Peab har haft en central roll i utvecklingen av Vallastaden. Nyligen besökte Peabs koncernchef Jesper Göransson den nya stadsdelen.

Peab Bostad partner på Studbo17 – social hållbarhet i fokus

Peab Bostad ligger i framkant inom social hållbarhet. Vi är partner på Studbo17 den 4-5 oktober i Stockholm – ett seminarium om framtidens studentbostäder.

Första trädet planterat i Partille Port

Plantering av ett första träd fick ersätta det traditionella spadtaget när Peab samlade bostadsrättsköpare till bostadsrättsföreningarna Lyckan och Glädjen i Partille Port.

Första spadtaget av klimatsmarta Kvarteret Tor i Hyllie

Den 21 mars bjöd Peab Bostad in till första spadtag av Kvarter Tor i Hyllie. Här utvecklas ett klimatsmart kvarter med förskola, hyresrätter och bostadsrätter. Medverkade gjorde Märta Stenevi, kommunalråd och ordförande i stadsbyggnadsnämnden, Malmö stad.

Brf Qvillestaden i Göteborg nominerat till Yimbypriset

För femte året i rad delas Yimbypriset ut i Göteborg. I år är projektet Brf Qvillestaden nominerat, ett projekt som Peab Bostad utvecklat och region Bygg Bostad Väst bygger.

Rekordintresse för Peabs nya bostäder i Stenungsund

Intresset för nyproducerade lägenheter ser ut att vara rekordstort i Stenungsund. Närmare 500 personer kom till visningen av de 77 bostadsrätter som Peab Bostad nyligen släppte på marknaden.

Peab Bostad utvecklar verksamheten i sydöstra Sverige

Peab Bostad bildar en ny region i sydöstra Sverige. Med region Sydost skapas bättre möjligheter att möta efterfrågan på en växande bostadsmarknad.

Peab Bostad skapar tjänst som matchar podcasts med din resa

”Hur skulle det kännas att bo här?” är en fråga som många ställer sig inför ett bostadsköp. Inför säljpremiären av Nya Råsunda den 14 november har Peab Bostad skapat en tjänst som ger ett annorlunda svar på frågan. På Pendelpoddar.se kan pendlare matcha sin resa med podcasts av samma längd för att uppleva svaret.

Peab Bostad planerar för flera nya bostadsprojekt på Hisingen

De senaste tio åren har Peab Bostad startat ett 15-tal bostadsprojekt med nästan 1 500 hyreslägenheter och bostadsrätter på Hisingen. Närmast väntar den andra etappen av Brf Qvillestaden i Brämaregården med ytterligare 40 lägenheter.– Hisingen har en fortsatt stor potential för modern bostadsutveckling och vi kommer de närmaste åren presentera f...

Partille Port lockar med en innergård utöver det vanliga

När första etappen byggs i Partille Port blir innergården den naturliga mötesplatsen. På en yta av tre ordentliga villatomter har det varit arkitektbyrån Sydvästs uppgift att skapa en lockande utemiljö med gröna förtecken.

Stort intresse för Brf Hälle Lider i Ljungskile

Ljungskile har de senaste åren fått allt fler invånare, vilket ökat efterfrågan på både befintliga och nya bostäder. Nu är Peab Bostad på gång att starta försäljningen av 32 nya bostadsrättslägenheter och har direkt fått en stark respons.– Vi har redan före säljstart fått närmare 500 intresseanmälningar. Det visar att Ljungskile och Brf Hälle Li...

Kom och fira byggstarten för Brf Kolla Trädgård i Kungsbacka!

Nu tar vi första spadtaget för Brf Kolla Trädgård i Kungsbacka. I populära Kolla Parkstad skapar vi 36 moderna bostadsrätter med inflyttning under sommaren/hösten 2017.

Kom förbi vårt spännande tält på Volvo ocean race

Nu är det äntligen dags för den häftiga folkfesten Volvo Ocean Race som kommer till Frihamnen i Göteborg den 21–28 juni.

Bomässa I Örebro 9-10 maj

Välkommen att se många av de bostäder som finns idag och bostäder som planeras i hela regionen de närmaste åren!

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.