Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Inredningsinspiration och vardagstips

Här har vi samlat allt och lite till för att göra vardagen enklare

För Peab Bostad är ett hem en plats där minnen ska skapas, där flera generationer umgås och där man får utrymme att skapa sig en trygg och bekväm vardag. Livet ska inte vara svårt, men på vägen stöter man på olika beslut, val och situationer där det kan vara skönt med vägledning och råd av olika slag. För att göra ditt bostadsliv mycket enklare kommer vi här samla allt som inspirerar dig i vardagen och hör hemmet till.

Det kan röra sig om inredningsinspiration, artiklar om hur man bäst inreder sitt hem, hur man ska tänka vid valet av färg eller hur man bäst spenderar en sommar i Sverige. Se våra artiklar nedan och försvinn in i en värld av inspiration, råd och tips för din vardag och ditt hem.  

Scrolla ner på sidan för att ta del av alla våra artiklar inom inredning, livsstil och vardagstips!

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 63 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.