Träffa vårSortiment- och inredningsansvarig

jag strävar alltid efter att vi ska erbjuda det bästa på marknaden.

Inredning är ett ämne som engagerar många och de flesta har en åsikt i frågan. En del älskar att bläddra i inredningsmagasin och följer trenduppdateringar på sociala medier. För oss faller sig inredning ganska naturligt, i vissa fall till och med enkelt. Andra har varken tid eller intresse. Trots viljan att bo och leva på ett visst sätt, så finns helt enkelt inte kunskapen att själv måla den tomma canvas som en nyproducerad bostad innebär. Men precis så ska det också vara, alla är vi olika och det har Peab i åtanke när vi planerar och bygger framtida hem. För att bidra med min expertis har jag bland annat varit med i framtagandet av våra 4 designkoncept, som är genomtänkta från början till slut. Vi ger med andra ord dig som kund möjligheten att inreda som ett proffs- utan ansträngning!

Jag heter Mia Schöning och min roll på Peab Bostad är sortiments- och inredningsansvarig.
Arbetet innefattar framför allt uppdatering och förvaltning av inredningssortimentet, hantering av relevanta system och en tät dialog med våra leverantörer.
För min del finns det nog inget roligare eller mer givande arbete och jag är tacksam att känna glädje var dag jag går till jobb.
Det är en förmån att kunna kombinera mitt privata intresse för design och inredning, med mitt arbete. Jag besöker löpande mässor och genomför relevanta utbildningar för att hålla mig uppdaterad. Det bidrar till att vi kan erbjuda ett aktuellt och bra inredningssortiment. 

Mitt mål är att man enkelt ska hitta en stil som speglar personlighet och livsstil.
Att köpa ett nyproducerat hem erbjuder en fantastisk möjlighet att påverka inredningen direkt från start och därmed skapa ett genuint drömhem!

 

Det är en förmån att kunna kombinera mitt privata intresse för design och inredning, med mitt arbete.

Mia Schöning

Vår fina originalinredning håller en hög standard. Utöver den erbjuder vi ett brett utbud av tillval för de som vill sätta en personlig prägel i hemmet.
Jag vet av erfarenhet att det för en del kan upplevas som en djungel att försöka navigera bland alla inredningsval. Därför har jag medverkat i framtagandet av 4 designkoncept där vi redan gjort valen åt er.
TIDLÖS, GENUIN, SOLID och KONTRAST.
Jag är mycket stolt över våra fina koncept som gör att du som kund slipper fundera på vad som matchar i alla led och dessutom slippa oron över att det ändå inte blir bra i slutändan.  
Vi som besitter kunskapen har redan gjort jobbet åt er, det kvarstår bara att landa i vilket av de fyra koncepten som föredras.
Jag skulle personligen kunna tänka mig allihop!

  • TIDLÖS Valet för de som gillar ett lite stramare formspråk med drag av klassisk nordisk form. Naturliga material, trä och mjuka färger ger en ombonad känsla.

  • GENUIN För er som trivs med naturliga material och en något dovare grön/grå/brun färgskala. Effektfulla klassiska inslag.

  • SOLID Enkla linjer och behagliga, ljusa färger i form av olika beige nyanser. En stil som ligger helt rätt i tiden och där allt matchar in i minsta detalj.

  • KONTRAST Ett inredningskoncept med temperament. Mörka färger kombineras med ljusa, läder med krom. En dynamisk och levande bostad för dig som vågar ta ut svängarna.

Jag ser min roll som att jag hjälper till att skapa rätt förutsättningar i organisationen för våra duktiga medarbetare att erbjuda de mest attraktiva inredningsartiklarna, den bästa servicen i hantering och tillvalsprocessen, samt möjligheten att använda sig av våra designkoncept, som är speciellt framtagna av experter inom området.

Mitt mål är att alla som köper via Peab Bostad ska kunna välja en inredning där ni sätter nyckeln i dörren på tillträdesdagen, och upplever att ni fått det precis så som ni tänkt och drömt!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm