Sälj- och kundansvarigDin trygga kontakt från kontrakt till nyckeln i handen

För oss på Peab Bostad är du som kund viktig och vi vill ge dig den bästa tänkbara servicen! Hos oss får du en dedikerad kontaktperson i form av en sälj- och kundansvarig som är med dig på hela resan mot ditt nya hem.

Lisa Dahlén har arbetat som sälj-och kundansvarig på Peab Bostad sedan 2017.

”Det bästa med mitt jobb är den fina kontakten som jag får med mina kunder när jag följer deras bostadsdröm från ritning till färdig bostad. Det är en förmån att få vara med att forma deras lägenheter, hjälpa till med inredningsvalen, låta dem följa bygget genom informationsbrev, möta dem på informationsmöten och spadtag och se spänningen och lyckan i deras ögon på stomvisning, besiktning och inflyttning”.

När du tecknat avtal för ditt nya hem följs du och din sälj-och kundansvariga åt på resan. Här presenteras några av stegen på vägen tills dess att du kan sätta nyckeln i dörren till din nya bostad:

  • Första spadtaget! Ett härligt event när bygget startar och vi sätter spaden i jorden, där du såklart är inbjuden att vara med.
  • Informationsbrev under hela byggprocessen om hur bygget fortskrider och ditt nya hem växer fram.
  • Inredningsval i vår fina digitala portal, där du även har möjligheten att komma till Peab Bostads Bobutik för att klämma och känna på tillval och standardval. Och givetvis även träffa sälj- och kundansvarig för smakråd, information, inspiration och hjälp på vägen.
  • Stomvisning, ett spännande steg när du får se husets råa stomme tillsammans med dina nya grannar. Här får du en föraning om hur din bostad kommer att se ut och får en känsla av rummens storlek i verkligheten.
  • Flyttdagsmöte, ett av flera möten där du får reda på allt du behöver inför flytten.
  • Nu är ditt nya hem så gott som färdigt. Besiktningen är ett utmärkt tillfälle att mäta för nya, eller gamla möbler, spana in balkongläget och kika på dina tillval med mera.
  • Sedan är det dags för inflyttning!

”Att arbeta med försäljning och våra kunder är det roligaste jag vet! Det ger så mycket energi och upphov till möten och samtal som jag verkligen värdesätter.

Lisa Dahlén

Våra sälj- och kundansvariga vägleder dig genom hela köpprocessen och finns där för dig och svarar på dina frågor som rör din nya bostad. Att köpa en nyproducerad bostad är spännande och stort. För många är det den största och viktigaste affären i livet. Då är det skönt att ha en personlig och trygg kontakt.

”Att arbeta med försäljning och våra kunder är det roligaste jag vet! Det ger så mycket energi och upphov till möten och samtal som jag verkligen värdesätter. Att presentera ett splitternytt hem, för en nöjd kund, efter en gemensam resa som ibland sträcker sig över flera år är oslagbart” säger Lisa.

Den stora dagen, inflyttningsdagen, planeras väl för att allt ska gå smidigt och bli en dag för våra kunder att minnas.

”Både jag och projektledaren finns på plats och ser till att allt flyter på bra. Sedan försöker vi alltid att göra dagen lite extra festlig med en fin inramning såsom röd matta, ballonger, kaffevagn och marschaller. Ju mer desto bättre, en inflyttning är värd att fira!" avslutar Lisa.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm