Om objektet

Nyproduktion i Strängnäs

Vår visningslägenhet är klar, och redo att ta emot besök. Kontakta mäklarna för att boka en tid, eller håll utkik efter bokade visningar. Se också bilder från lägenheten, under rubriken bilder lite längre ner på sidan.

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det ett fantastiskt läge med sjöutsikt, garage i källaren samt hög standard på vitvaror och inredning, samtidigt som du har stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs bygger vi nu nya moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm). Här bor du med det lilla extra som tillgång till båt- och rekreationsbrygga, bastuhus och gästlägenhet.
Se skisser på bastuhuset under dokument och länkar.

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Se vår film över Mälarutsikten och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Vi har tänkt på helheten
I ditt nya hem har vi tänkt på helheten. Väggar och inredning går i ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och induktionshäll gör ditt vardagsliv smidigt och enkelt. I badrummet som inreds med stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva och väggförvaring. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Rekreationsbrygga och båtplats
I brf Mälarutsikten kan du flytta in redan i år. Det betyder att du redan nästa sommar kan njuta på rekreaktionsbryggan eller ta båten ut på Mälaren från din egen båtplats vid bryggan nedanför huset. Här finns också ett bastuhus och till nästa etapp färdigställs en övernattningslägenhet där dina långväga gäster kan bo.

Färgsortering av hushållsavfall - det ska vara lätt att göra rätt!
Vi kommer som en av de första bostadsrättsföreningarna i Sverige att erbjuda färgsortering. Ett enkelt sätt där du sorterar hushållsavfallet i påsar direkt i hemmet. Sex olika påsar i olika färger för matavfall, plast, papper, textilier, metall och tidningar. När påsarna är fulla slänger du dem i sopkärlen som finns i miljöhuset på gården.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och ta en titt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Mälarutsikten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 28 december

Adress
Visning på Stabsvägen 11 i entréplan. Anmäl dig till therese.nyberg@skandiamaklarna.se
Kommentar
Välkommen till vår nya fina visningslägenhet i Brf Mälarutsikten!
När
13:00-14:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 9 januari, Kl. 17:00-17:30 - Anmälan krävs
  • 20 januari, Kl. 13:00-14:00 - Anmälan krävs
  • 30 januari, Kl. 17:00-17:30 - Anmälan krävs

Alla bilder

Kontakt

Rickhard Löfgren, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 070-848 47 00

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.