Nyköping, NyköpingBrf Skeppsbron 4 i Nyköping

Kommande
Säljstart:Preliminärt hösten 2019Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:35-99 kvm

Nästa visning:

Välkommen på sommarvisning i visningsboden!

Läs mer

Tryggt och nära i Nyköping. Bara bo - helt enkelt!

Stora balkonger & uteplatser! Grön innergård med öppna ytor och pergola för fika och gemenskap. Ta hissen från lägenheten direkt ner i garaget.

I Brf Skeppsbron 4 har du alltid nära till liv och rörelse, och till vattnet. Här bor du med strandpromenaden och den attraktiva hamnen alldeles utanför huset samtidigt som du har bekväm närhet till allt i centrum..

Här planerar vi för 34 Svanenmärkta lägenheter fördelat på ettor, tvåor, treor och fyror. Samtliga med generösa balkonger eller uteplats. Vissa lägenheter har till och med två balkonger! Förutom den privata utemiljön får du tillgång till en stor skyddad innergård med grönska och trädäck med både pergola och sittplatser. En naturlig mötesplats för dig och dina nya grannar.

Välplanerade hem
Du möts av en luftig och öppen planlösning med rikligt med ljusinsläpp. För att du som framtida boende ska ha möjlighet att sätta din prägel på ditt nya hem erbjuder vi också flera fina inredningsval.
För att skapa ett tryggt, enkelt och modernt boende har vi satsat på nyckeltags till portarna. I samtliga hus finns hiss och till Skeppsbron 4 hör 30 parkeringsplatser i det moderna garaget.

Det här blir ett kvarter för dig som vill bo bekymmersfritt med närhet till det mesta. Här är det lätt att ta sig runt, motionera, flanera och träffa vänner och bekanta för att umgås. Hamnen blir ett särskilt trivsamt område sommartid med båtliv, promenadstråk, restauranger och svalkande glassar

Innergård med parkliknande miljö
I Brf Skeppsbron 4 får du tillgång till en stor skyddad innergård. Här skapar vi en grön oas med fina planteringar, trädäck med utemöbler och pergola samt
odlingslådor där du kan plantera färska kryddor och somriga bär. Slå dig ner och njut av umgänge med familj och grannar. Varför inte passa på att surfa in dagens händelser - här finns WiFi på gården! För att få plats för släkt och vänner som vill bo över bokar du enkelt den tillhörande gästlägenheten som byggs i kommande grannförening. På gården finns cykelförvaring med
underbart vackert och grönskande sedumtak.

Nyköpings modernaste garage!
Vidare så har vi nöjet att presentera ett av Sveriges och definitivt Nyköpings modernaste garage, ett så kallat combiliftsystem, där bilarna på ett smart och yteffektivt sätt placeras i två våningar. Ifrån garaget finns hiss direkt upp till våningsplanen - bekvämt och tryggt. Här ryms också lägenheternas förråd och det finns även förråd för barnvagnar och rullstolar.
Se film från leverantör under dokument och länkar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Skeppsbron 4. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Anders Wallén

Anders WallénFastighetsbyrån0155-28 60 40Kontakta mig via e-post

Jens Öhling

Jens ÖhlingFastighetsbyrån070-840 00 38Kontakta mig via e-post