Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyköping, NyköpingBrf Skeppsbron 4 i Nyköping

Kommande
Säljstart:Preliminärt våren 2019Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:35-99 kvm

Tryggt och nära i Nyköping. Bara bo - helt enkelt!

Stora balkonger & uteplatser! Grön innergård med öppna ytor och pergola för fika och gemenskap. Ta hissen från lägenheten direkt ner i garaget.

I Brf Skeppsbron 4 bor du med Nyköpings hamn som granne och med centrum på kort gångavstånd. Här planerar vi för 34 lägenheter fördelat på ettor, tvåor, treor och fyror. Samtliga med stora balkonger eller uteplats. Vissa har till och med två balkonger!

Lägenheterna
Du möts av en luftig och öppen planlösning med vitmålade väggar. Den som önskar kan välja en annan kulör som tillval. De har fina ljusinsläpp och vi har verkligen satt dig som ska bo här i fokus.

Gästlägenhet
För att få plats för släkt och vänner som vill bo över bokar du enkelt den tillhörande gästlägenheten som finns i föreningen.

Innergård med parkliknande miljö
Njut både inne och ute! I Brf Skeppsbron 4 får du tillgång till en stor skyddad innergård. Här skapar vi en grön och ombonad plats för er i föreningen. Gården rymmer också flera cykelförråd.

Nyköpings modernaste garage!
Vidare så har vi nöjet att presentera ett av Sveriges och definitivt Nyköpings modernaste garage, ett så kalllat combiliftsystem, där bilarna på ett smart och yteffektivt sätt placeras i två våningar. I från garaget finns hiss direkt upp till bostäderna - bekvämt och tryggt.
Totalt finns 30 platser - först till kvarn! Parkeringen är toppmodern och den når du från ditt våningsplan direkt utan att behöva gå ut.
Se film från leverantör under dokument och länkar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Skeppsbron 4. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Anders Wallén

Anders WallénFastighetsbyrån0155-28 60 40Kontakta mig via e-post

Jens Öhling

Jens ÖhlingFastighetsbyrån070-840 00 38Kontakta mig via e-post