Brf Kvarnholmshöjden - Hitta ditt nya drömhemVIP-sida

Välkommen till VIP-sidan för Brf Kvarnholmshöjden. Nu har VIP-försäljningen av bostäderna i första etappen startat.

Köpanmälan har nu stängt
Köpanmälan är nu stängd och mäklaren går igenom inkomna köpanmälningar. 

Nu påbörjar vi fördelningen enligt turordningen som baseras på det datum du anmälde ditt intresse för Brf Kvarnholmshöjden. Se till att vara anträffbar de närmsta dagarna om du har lämnat in en köpanmälan.


I VIP-säljstarten
 släpper vi den första etappen i Brf Kvarnholmshöjden där 40 lägenheter ingår. Här är det ni intressenter som väljer vilka 40 lägenheter det blir, av de totalt 105 lägenheter som ingår projektet. Kanske har du redan hittat din favorit?

  

I bostadsväljaren kan du klicka runt för att hitta ditt bästa läge i kvarteret och se vilket solläge som passar dig bäst. Filtrera på storlek, antal rum eller pris. På varje lägenhetssida kan du se planritning och även spana in din kommande utsikt! Under Dokument & länkar längre ner hittar du planritnings-, inrednings- och informationsbroschyr. Här finns också en VIP-prislista och VIP-erbjudande, som gäller mellan 3-10 juni.

Välkommen att hitta ditt nya drömhem!

 

Välkommen till en oas på höjden
Kvarnholmen har ett unikt läge där innerstaden möter skärgården, beläget på Kvarnholmsplatåns sydvästra sida.

Bostadsväljare

Klicka runt i bostadsväljaren för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.  För bäst upplevelse, klicka på kvadraten längst upp till höger i bilden för fullskärmsläge. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på pilarna i bildens kant. Uppe till vänster kan du klicka på strecken för att filtrera. Här kan du sortera på antal rum, storlek eller pris. Klicka sedan på en lägenhet för att läsa mer och se planritning och utsikt. Hoppas du hittar ditt nya drömhem

Det är jag som förmedlar de fina bostäderna i Brf Kvarnholmshöjden. Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Kontaktpersoner
Delfi Daryoush

Delfi DaryoushSvensk Nyproduktion072-023 56 88Kontakta mig via e-post

Bostäder för livsnjutare

Se presentationsfilmen om Brf Kvarnholmshöjden.

Att köpa bostad

Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. Så här går det till när du köper en bostad av Peab Bostad.

Kvarnholmshöjden