Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

I år har vi 40 säljpremiärer för alla som gillar att vara först över tröskeln

Att planera för framtiden är bland det mest hoppingivande man kan göra. Därför har vi ställt om stora delar av vår verksamhet till en digital hantering, som digital signering och digitala visningar. Vi finns här precis som vanligt, oavsett om du vill träffa oss digitalt eller över en kopp kaffe.

Se årets säljstarter här

Din nya bostadHitta hem hos oss

Digital säljpremiär för Brf Gamlestads Plaza

Intresset för Gamlestaden i Göteborg är stort och den 27 maj släpps bostäderna i Peab Bostads andra kvarter till försäljning. För att underlätta under rådande omständigheter erbjudes en helt digital väg till den nya bostaden.

Information om visningar och kundmöten

Information om visningar och kundmöten

Det finns nog ingen som kan påstå att vardagen har varit som vanligt den senaste tiden. Därför kan vi nu bland annat erbjuda digitala lösningar för signering av avtal, samt digitala visningar och informationsträffar.

Att köpa bostad

Att köpa bostad

När du köper ditt nya hem genom Peab Bostad slipper du budgivning. Du väljer inredning och kan påverka din boendeekonomi- du får även kostnadsfri hjälp av snickare. Upptäck alla fördelar med våra bostäder.

badge

Vi skapar hem för en sundare morgondag

Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen – Nordens officiella miljömärkning. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Upptäck fördelarna med Svanen