Bo här - precis vid kajkanten!

Kattvikskajen, HudiksvallA1002 - Fernes gränd 3A

Såld
Tillträde:Preliminärt hösten 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:22 kvmHiss:JaUteplats:JaAvgift:2 212 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Sophämtning

1 rok kök med allt du behöver

Etta på markplan, om 22 kvm med utsikt mot den fina innergården.

Välplanerad etta på markplan, om 22 kvm, perfekt som ett första boende alternativt som övernattningslägenhet. Utsikt mot den fina innergården och centrum ett stenkast från hemmet.

I Brf Panorama bor du i fantastiskt läge. Mitt på Kattvikskajen. Precis intill havet men ändå väldigt nära till Hudiksvalls citykärna, du promenerar dit på bara fem minuter. Här väntar hela stans utbud med shopping, restauranger, hälsocentral, nöje och kultur. Om du inte blir kvar hemma förstås. För det är lätt att bara njuta av utblickarna mot Hudiksvallsfjärden eller strosa fram och tillbaka längs med strandpromenaden.

I Hudiksvall centrum, inte långt från Brf Panorama, väntar ett stort utbud med hela tre gallerior: Guldsmeden, Fyren och Bryggeriet samt matbutiker, shopping, kaféer, kultur och nöjen, apotek, banker, restauranger, systembolag och flera hälsocentraler. Även sjukhuset ligger i centrum.

Kommunikationer
Egentligen behöver du inte ta bussen eftersom du bor så centralt. Här har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver och vill ha. Men det finns busshållplats bara några minuter hemifrån. Och vill du ta dig lite längre finns både busstation och tågstation i city, dvs en kort promenad på fem minuter.

Bostäderna
Svanenmärkta Brf Panorama består av 63 ettor, tvåor, treor och fyror på 22-112 kvm, fördelat på flerfamiljshus och radhus. Vilket skapar en härlig mix. Här har vi verkligen tänkt på många detaljer såsom stora, vikbara fönsterpartier, dubbla balkonger, en unik lägenhet högst upp med uteplatser i samtliga väderstreck, en grönskande innergård med utegym och entréer både mot innergården och strandpromenaden.

Känslan av nytt
I Brf Panorama är det du som ska trivas. Och det är något alldeles extra att få vara först in i en helt nybyggd bostad. Peab Bostad satsar alltid på fina material och bra kvalitet, oavsett som du väljer standard eller gör tillval. Men vi är också måna om att du ska trivas och därför finns chans till flera personliga tillval, så att du själv ska kunna bestämma vilken kulör du vill ha på väggarna, typen av köksluckor eller om du vill ha en annan typ av golv än ekparketten som vi valt.

Fast pris - Ingen budgivning.
När du köper en bostad av oss slipper du ge dig in i en hetsig budgivning. Du betalar ett fast pris och vet exakt vad allting kommer att kosta och vad som ingår i köpet. Det är också trygghet.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet