Illustration 1 RoK (med reservation för ändringar)

Åkersberga, Österåker01-1005 - Bergahöjden 4

Till salu
Tillträde:Prel. start kvartal 2, 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:27 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:1 750 000 krAvgift:2 284 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten

Välplanerad etta med solig terrass mot innergården

Yteffektiv enrumslägenhet med stor terrass om hela 19 kvadratmeter i soligt sydvästläge! För dig som söker ett litet men effektivt boende.

Kvadratsmarta bostäder
I Bergahöjden 4 erbjuder vi bostäder för olika behov och livsfaser. För dig som ska flytta hemifrån, för småbarnsfamiljen eller för dig som vill byta villalivet mot enkelheten med en nyproducerad lägenhet. Totalt planeras 121 kvadratsmarta lägenheter om 1- 4 rum och kök. Välj mellan mindre ettor, olika storlekar på tvåor och yteffektiva treor och fyror.
Våra lägenheter kännetecknas av yteffektiva kvadratmetrar med öppna planlösningar. De allra flesta lägenheter får balkong, uteplats eller terrass med eget orangeri!

Förening med många bekvämligheter
Det ska vara bekvämt att bo i ett nyproducerat hus. I Bergahöjden 4 har vi tänkt på det mesta, här finns både garage och poolbil, smidigt för dig som inte har egen bil. I ett av trapphusen finns leveransboxar, så du enkelt kan få dina paket hemlevererade. När det är dags för barnkalas finns den gemensamma samlingslokalen med fullutrustat kök. Den trevliga innergården ligger i söderläge och är utrustad med solbänkar, planteringar och mindre lekytor.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt projekt certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Hur går försäljningen till?
Vid våra säljsläpp kan du som vill köpa en lägenhet i Bergahöjden 4 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljsläppet har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. 

 

 

I din bostad: 

  • Kärl för källsortering
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande vitvaror, fönster och snålspolande blandare

 

 

 

I din förening: 

  • Bilpool med elbil från Our Green Car
  • Cykelpool med lådcykel 
  • Miljörum för återvinning av material och avfall 
  • Leveransboxar för paket
  • Solceller på taket 
  • Laddplatser för elbilar
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte