Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaF-1404 - Kvarnholmsvägen 102

Såld
Tillträde:November 2023 - januari 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:4Boarea:82 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 999 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Välplanerad lägenhet med härlig utsikt!

Välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tre bra sovrum mot innergården. Två badrum.

Försäljning pågår! Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Hem med skärgårdskänsla


Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnar också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solhatten är den andra etappen på Kvarnholmsterrassen och här bygger vi 66 lägenheter om 2-5 rum och kök, 40-125 kvm. Här finns något för alla. För dig som köper första egna lägenheten, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en bostad med takterrass och sjöutsikt.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Välkommen till Solhatten på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet