Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västra Ytterby, KungälvA-1103 - Odlingsgatan 12

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 2Rum:3Boarea:69 kvmPris:2 595 000 krAvgift:4 760 kr

Nästa visning:

MARKVISNING

Läs mer

Mysigt gårdskvarter

Nu forstätter utbyggnaden av populära Vena Ängar.

Säljpremiär och markvisning
Onsdagen den 25 augusti öppnas möjligheten att göra en köpanmälan på peabbostad.se/vena3. Köpanmälan är öppen ca en vecka och i anmälan anger du vilka bostäder du är mest intresserad av. När vi stänger köpanmälan 1 september rangordnas respektive anmälan utifrån datum då intresseanmälan först gjordes på hemsidan. Mäklare Carolina Zanders kommer att ringa upp alla i turordning för eventuellt lägenhetserbjudande. Se till att vara väl förberedd och ha klart med lånelöfte. Är det kö kommer du annars behöva lämna ditt lägenhetserbjudande till förmån för nästa person i listan.

Markvisning 22 augusti
Inför säljpremiären bjuder vi in till en markvisning. Kom och känn in området, se hur solen står och planera vilket läge som passar dig bäst. Peab och våra mäklare finns på plats för att visa området och prata om de kommande bostäderna. Passa gärna på att ta en promenad i närområdet också. Anmälan till mäklare Carolina Zanders.

Mysig kvarterskänsla i fridfulla Ytterby
Välkommen till Vena Ängar 3, Ytterby. I en av de snabbast växande delarna i Kungälv, bygger vi 26 lägenheter omgivna av vidsträckta ängar och stengärdsgårdar i trygg miljö. Omgivningarna präglas av vacker natur och hemkär bykänsla. Här bor du på bekvämt cykelavstånd till centrums vardagsservice med mataffärer, bageri, skolor, apotek och vårdcentral. Det finns en nybyggd grundskola för årskurs F-3 och en förskola i närområdet. Kan det bli bättre? Ja absolut, området ligger nära havet också.

Bo på utmärkt pendlingsläge
Lägesmässigt är Vena Ängar utmärkt för dig som pendlar till Göteborg, Stenungsund eller Marstrand. Bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg från Ytterby station. Området har dessutom ett behagligt avstånd till storstans nöjen och Marstrands bad- och båtliv.

Ingen budgivning
Lägenheterna i Brf Vena Ängar 3 kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Det betyder att priset som står för respektive lägenhet är vad du betalar, du slipper stressiga budgivningar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Vena Ängar? Välkommen att lämna in en intresseanmälan så kommer du att bli kontaktad i god tid innan bostädernas säljpremiär 25 augusti 2021. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.