Västra Ytterby, KungälvE-1103 - Odlingsgatan 23

Till salu
Tillträde:Enligt överenskommelseUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 2Rum:3Boarea:69 kvmPris:2 695 000 krAvgift:6 128 kr

Mysigt gårdskvarter

Bo i området med vacker natur och hemkär bykänsla.

Försäljning pågår
Välkommen till Vena Ängar 3, Ytterby. I en av de snabbast växande delarna i Kungälv, bygger vi 26 lägenheter omgivna av vidsträckta ängar och stengärdsgårdar i trygg miljö. Omgivningarna präglas av vacker natur och hemkär bykänsla. Här bor du på bekvämt cykelavstånd till centrums vardagsservice med mataffärer, bageri, skolor, apotek och vårdcentral. Det finns en nybyggd grundskola för årskurs F-3 och en förskola i närområdet. Kan det bli bättre? Ja absolut, området ligger nära havet också.

Bo på utmärkt pendlingsläge
Lägesmässigt är Vena Ängar utmärkt för dig som pendlar till Göteborg, Stenungsund eller Marstrand. Bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg från Ytterby station. Området har dessutom ett behagligt avstånd till storstans nöjen och Marstrands bad- och båtliv.

Ingen budgivning
Lägenheterna i Brf Vena Ängar 3 kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Det betyder att priset som står för respektive lägenhet är vad du betalar, du slipper stressiga budgivningar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

  • Energieffektiva vitvaror
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

 

 

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet