Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. Bilder kan innehålla tillval

Mossholmen, Tjörn1302 - Mossholmsvägen

Till salu
Tillträde:Februari-april 2027Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 13Rum:3Boarea:72 kvmHiss:JaPris:4 550 000 krAvgift:4 584 kr

Bo i tornet vid havet!

Välkommen till den här fantastiska trerummaren och läget du aldrig vill resa bort från. Här på tredje våning, kan du njuta av härligt uteliv på balkongerna och blicka mot vackra vyer. Den större, om hela 10 kvm är inglasad och balkongerna nås från både sovrum och vardagsrum. Härlig sällskapsdel med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Planlösningen bjuder också på ett stort master bedroom och med klädkammare i anslutning.

Bo i tornet vid havet
Nu förbereder vi bygget av det spektakulära tornet som kommer att hysa 54 lägenheter i varierande storlek fördelade på fjorton våningar. Här blir det ett boende som gjort för dig som älskar skärgården och båtlivet. Med fri sikt i alla väderstreck och med brygga, båtplats och vinterförvaring för den som vill.

Välkommen till tornet vid havet. Välkommen till Havtornet.

Om Mossholmen
Som boende i Havtornet på Mossholmen har du nära till service året runt. Det finns livsmedelsbutik och restauranger på Klädesholmen inom gångavstånd och med cykel eller bil tar du dig snabbt till Skärhamn och Rönnäng som har fler butiker och service av olika slag. Till Myggenäs och Stenungsund tar det 20-30 minuter med bil. Vill du hellre ta bussen finns en hållplats vid infarten till Mossholmen.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet

Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller via länken - Så köper företag bostadsrätt | Peab Bostad

 

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. Bilder kan innehålla tillval.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Rörelsestyrd belysning
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte